26 Ekim 2015 Pazartesi

Angela'nın Külleri

Çok eski bir kitap çoğunuz okumuştur.Ben ancak bu  ay okuma fırsatını buldum.Gözümden kaçmış nasıl olduysa iki serili bir kitap birincisini bir arkadaşımın doğum günü hediyesi olarak vermesiyle tanıdım bir solukta okudum iki gün yetti zaman zaman duygulandım, sürekli halime şükrettim, yok ya bu kadarda olmaz dedim acayip etkilenince ikinci kitabı da  okumak istedim aradım taradım buldum. Ama birincisi gibi beni içine almadı o kadar heyecanlanmadım yalan yok bir haftayı geçti zar zor sonunu buldum ama  yinede okunmalı özellikle birincisini okuyan  zamanını  ayırıp sonunu bilmeli.
Özellikle birinci kitapta çok ders alıyor insan harcadığı gereksiz bir çok şey için kendinden utanıyor insan.Gerçekten bu kadar sefillikle insan nasıl baş edebilir. ya siz olsanız bu kadar zorluğa , yokluğa ne kadar dayanabilirsiniz ?
Angela'nın Küllerini eğer bulabilirseniz mutlaka okumalısınız ileride çocuğum olduğunda mutlaka okutacağım bir kitap.
Okuyanlardan da yorum bekliyorum. Bir sonraki kitapta görüşmek üzere =)


instagram : ozgenindunyasiii

9 Ekim 2015 Cuma

Esra'nın Evi

Her ay olduğu gibi Ekim ayındada  yeni bir eve konuk olduk tabi öyle kameraları,mikrofonları alıp zili çalmadık :) teknolojiyi kullandık internetten yararlanıp ev gezmesi yaptık.

İnstagram sayesinde bir çok kişi tanıdım ve her geçen gün tanımaya devam ediyorum ama bazıları çok özel çok samimi çok sıcak onlardan biride Esra .

Esra'yı Tembelgiller olarak tanıyoruz bu yaz  balkonu ile karşımıza çıkmıştı sağolsun tüm evini bizimle paylaştı. Yazıyı daha fazla uzatmadan hadi gelin tembelgillerin evine geçelim.

 İlk olarak soluğu Mutfakta alıyoruz malum bayanların en dikkat çektiği yerdir mutfaklar . Esra'nın mutfağı oldukça sade farkındaysanız hiç bir fazlalık  yok. Sade ve Şık ;)





Mutfaktan çıkıp Soluğu oturma odasında alalım . Kırmızı fonlar ve abajur ilk dikkatimi çeken oldu.Nasıl güzel, nasıl uyumlu dimi?


Salonun sadeliği fonlarla hareketliliği çok güzel. Kahve mobilya kullanan biri olarak mavinin bu kadar yakışacağını hiç bilmezdim :)


Ütü odası denmiş buraya ütü odası ancak bu kadar güzel olabilir :)


 Sizi bilmem ama ben banyoya on üzerinden on veriyorum :) Banyoya açık rafı çok yakıştırdım .



Ve o meşhur balkon instagramda bol bol resmi olan sunumların bol bol yer aldığı balkon işte burası :)



Esra Diyor ki
Evimi döşerken dönemin modasını yansıtan bir ev değil,her döneme uygun zamansız bir ev oluşturmak istedim. Evde sık sık değişiklik yapmayı seviyorum bu yüzden mobilya,halı,perde gibi temel parçaları sade tutup kırlent,fon ve aksesuarlarla renk katmaya çalıştım. Böylece istediğim zaman bu renkli parçalarda değişiklik yapıp küçük bir maliyetle yepyeni görünüme ulaşabiliyorum...


Bu güzel evi bizimle paylaşıp blogumda yer vermemi sağlayan Esra'ya burdanda teşekkür ederim.
Esra'yı instagramda takip etmek isteyenler #tembelgiller profilinden ulaşabilirler. Bir sonraki ev gezmesinde görüşmek üzere.

İnstagram adresim #ozgenindunyasiii 


Sample Text