21 Nisan 2015 Salı

Gelinlik ♥

Düğün sezonu yavaştan  başlarken gelinlikler halen alınmamış arkadaşlarım yada evleneli çok olmuş ama hala gelinlikle ilgili resimler yazılar bakmaya doyamıyor musunuz o halde bu yazı size :)
Ben evleneli 2 sene olmaya yaklaşırken itiraf etmeliyim ki halen gelinliklere bakmaya doyamıyorum vitrine bakarken özellikle  cama yapışasım geliyor evde kalmış olsaydım ne durumda  olurdum düşünmek bile istemiyorum :)
Benim düğünümle ilgili iki pişmanlığım oldu bunlardan biride gelinlik şimdiki aklım olsa kabarık yerine balık tercih ederdim aslında en başında hep balık diyordum eşim gelinlik dediğin kabarık olur dedikçe aklıma girdi. Ah Kafam ah :)


Straplez çok önermiyorum ama tabikide seçim sizin :)






Detaylar önemlidir özellikle topuz yapacaksanız sırt detayı kesinlikle olmalı.

Özellikle Dış mekan çekimi yapmayı düşünüyorsanız ve bu çekim düğünle aynı gün ise kesinlikle straplez model, kenara bırakın derim. Özellikle yaz aylarında sıcak bütün gün terleme riski esneme payı ile akşam düğünün ortasında üst bölge bollaşıyor başıma geldi biliyorum :) hem oynamayı seven gelinlerdenseniz  askılı olunca daha rahat ediyorsunuz tabi yinede seçim sizin tecrübeden dolayı yazıyorum :)



Sevdiğim modellerden bir kaçı böyle işte :) yoğunluk yine kabarık oldu :)






hım bide aklıma gelmişken ilk giydiğiniz gelinlik kesinlikle en güzeli değildir. Kendinizi ilk gelinlikle görüyorsanız tabiki o bembeyaz  o zarif o masumiyeti giydiğinizde rüya gibi oluyor o yuzden ilkine hemen evet bu demeyin işte benim hatam o oldu iki gelinlik giydim ilk giydiğimi  mükemmel görüp tamam bu demiştin :) Buda öneri olsun size


Ve kendi gelinliğim ile  konuyu kapatıyorum :)
En önemlisi ne gelinlik ne detay ne ayakkabı ne buket en önemlisi doğru insanla evlenmek ve her zaman iyiki seninle evlenmişim diyebilmek . Bunu diyebiliyorsanız emin olun en güzel gelinsiniz demektir ;)
Öperim hepinizi




Sample Text